Bedrift

Er din bedrift interessert i å få kontakt med studenter fra industriell design?

Bedriftspresentasjon

Leonardo jobber for å formidle kontakt mellom studenter på Industriell Design og bedrifter. Har din bedrift lyst til å presentere seg og komme i kontakt med oss, kan du kontakte vår bedriftskontakt som i samarbeid med dere vil lage et opplegg som passer nettopp din bedrift. Dette kan innebære alt fra vanlige bedriftspresentasjoner til workshops der studentene løser oppgaver fra bedriften. Dette kan arrangeres både her på NTNU eller hos bedriften.

Studentprosjekter

I tillegg til den tradisjonelle sivilingeniørutdanningen, får våre studenter masse erfaring med prosjektstyring og arbeid i team. Industridesignstudenter har ofte en annen tilnærming til problemer enn andre, og blir godt trent i å tilegne seg ny kunnskap tidlig i en prosess.

Studenter ved Institutt for Produktdesign utvikler idéer for bedrifter ­allerede i andre ­studieår, og vi er alltid åpne for bedrifter som er interesserte i å jobbe med oss. 100 bedrifter er med og gir oss oppgaver på alle årstrinn, men det trenges flere. Vi oppfordrer bedrifter som tror de kan ha spennende prosjekter til å ta kontakt.