Avduking Revolve NTNU

Foran et fullsatt R1 var det klart for avduking av et av to bilprosjekt på NTNU dette året. Først ut var altså Revolve teamet med sin «Formula Student» bil. Det hele startet med fire venner og et ønske om å få noe av teorien fra studiet ut i praksis. To år senere kan de vise til et team på totalt 35 personer, over 30000 arbeidstimer og flere samarbeidspartnere. Blant dem Petter Solberg og CEO i Kongsberg Automotive, Hans Peter Havdal, som hadde tatt turen for å fortelle om sine erfaringer.

Det er en stund siden første gang Revolve-navnet ble presentert. Fra å være noe nytt i jungelen av studentorganisasjoner, er de nå på tungen til de fleste på Gløshaugen. Å fylle R1 midt i eksamensperioden forteller om en gjeng som har lykkes i å formidle sitt budskap og engasjement utenfor verkstedveggene. For engasjementet var tydelig. Entusiasmen lyser gjennom når teknisk leder Steffen Johnsen må holde seg i trøyen for å ikke gå for dypt i de teknologiske egenskapene til den nye bilen.

Etter et foredrag av Hans Petter Havdal er det endelig klart for avdukning. Applausen lar ikke vente på seg. Når Petter Solberg senere holdt foredrag var det også her engasjementet tydelig, og han ytret tydelige ønsker om å være med i testteamet i perioden fremover. En kompetanse som vil være uvurderlig i de omtrent 2 månedene fram til 9. juli når bilen står på startstreken som en av over 100 team i Silverstone, 13. – 16. juli. Til Revolve temaet gjenstår det bare å si gratulerer med avdukingen og lykke til med de siste forberedelsene frem mot løpet i Juli!

PS:Opptakene til neste års team er allerede i gang, der Peder August Aune i 2. klasse har fått en stilling i CAD teamet, noe som kan passe han meget bra!

PPS: I morgen er neste bil ut, med studenter fra Industriell Design tungt representert. Avdukingen av DNV Fuel Fighter 2 finner sted kl 14:30 på Solsiden . Teaserbildene ser lovende ut.