Er du en konsulentspire? Bli Summer Intern i Visma Consulting!

Visma Consulting AS er en konsulentselskap som skaper suksesshistorie på grunn av dyktige mennesker. Vårt mål er å gi våre medarbeidere faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø preget av trivsel og engasjement. Er du student og vil prøve deg på livet som konsulent, da kan vårt Summer Internship være noe for deg.

Målet med Summer Internship er at du som student skal få oppleve hvor gøy er å jobbe som konsulent! Du vil få en, definert rolle i et utviklingsteam, utvikle og levere en it-løsning til en reell kunde, lære mye nytt, bruke kunnskap du har fra før og få mange nye venner. Søk på vårt Summer Intership program høsten du går 3. eller 4. årstrinn.

 

Vi søker deg som:
-        Våren 2015 avslutter ditt 3. eller 4. studieår med gode resultater.

–        Har evne til å jobbe prosjektbasert og i team

–        Har et stort faglig engasjement

–        Er nysgjerrig på konsulentlivet

 

Summer Internship gir deg:
–        Forsmak på konsulenttilværelsen

–        Oppfølging fra erfarne konsulenter i Visma Consulting

–        Erfaring med kundeprosjekt

–        Kursing i relevante teknologier og metodikker

–        Sosiale aktiviteter

 

Visma Consulting – fleksible som de små, profesjonelle som de store.

Oppstart: Medio juni 2015
Søknadsfrist: Løpende
Stilling: Internship, varighet 6-7 uker.

Søk via denne linken: http://visma.easycruit.com/vacancy/1235593/91707?iso=no

Spørsmål: Kontakt HR konsulent Line Årnes (line.arnes@visma.com)

Visma Consulting
Visma Consulting AS er et teknologifokusert konsulentselskap i vekst som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv digital fremtid. Vi jobber for å bli ledende innen forenkling og effektivisering av våre kunders arbeidsprosesser, og tilbyr utvikling, forvaltning og rådgivning innen forretningsområdene fagsystemer, selvbetjening og samhandling, information management og mobile løsninger. ask edd Vi er representert i Norge, Danmark, Sverige, FInland og Litauen med snart 500 mennesker, hvorav 150 i Oslo.

Om Visma
Visma er ledende leverandør av produkter og tjenester som gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor, og har 320 000 business kunder og 364 000 hostingkunder i Nord-Europa. internet piracy statistics . Konsernet har i overkant av 5 600 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 6 450 mill. Se visma.no og visma.com